V75 De voorbeschouwing #39 Met JACKPOT en PRIJSVRAAG!

6270

Åby 

Deze week wordt het V75 festijn mega interessant! Een meeting met een open karakter en een 7 goed jackpot van vorige week. Dat laatste is best opmerkelijk gezien het feit dat er die dag een paard aan 79% won. Zulke grote favorieten komen echt maar zelden voor. Deze week is weer zo’n grote favoriet van de partij en Tim heeft al aangegeven dit paard te gaan banken op zijn mega ticket. Gezien zijn enorme budget kan hij in de overige zes onderdelen flink wat strepen gaan zetten. Als u nog nooit mee heeft gespeeld, dan is dit misschien wel het moment! De uitzending aandachtig bekijken is sowieso interessant, want Tim geeft namens zijn Tim’s Paleis weer eens 100 euro weg. Even zes paarden herkennen, zeg maar een ouderwetse TROTR quiz verweven in onze V75 show. Heel veel plezier en succes!

De show

Het groepsticket

Het Golden Ticket

Vrijblijvend lid worden van onze V75 club? Stuur daarvoor een mailtje naar: rogier@trotr-media.nl en laat uw telefoonnummer achter. Het is wel noodzakelijk dat u gebruik maakt van WhatsApp.

N.B. Lees hieronder de nieuwe regels voor de mega tickets van 2022. Meedoen vanaf het begin en geen ronde missen is deze editie namelijk extra interessant!

We gaan, behoudens vakantieperiodes, wekelijks inleggen en uitbetalen. Halverwege de week zal Tim Woudstra namens Tim’s paleis zijn vertrouwde betaalverzoek plaatsen en dan heeft een ieder tot vrijdagavond 23:00 uur (na de show) om te betalen en daarmee deelname veilig te stellen. Het weekbedrag bedraagt nog steeds 20 euro, maar van elke betalende deelnemer reserveren we 1 euro om extra kapitaal op te bouwen voor een tweetal gratis rondes waar we een mega bedrag op in zullen zetten. De eerste zal de V75 meeting tijdens Elitlopp weekend zijn en de tweede vindt plaats op de laatste dag van 2022. We gaan in excel bijhouden wie er wanneer allemaal mee hebben gespeeld, zodat we een eventuele uitbetaling op deze twee meetings naar rato kunnen uitkeren. Wie altijd mee heeft gedaan krijgt dus een volledig aandeel in deze twee edities. Wel zo eerlijk dachten wij en we hopen hiermee de groep zoveel mogelijk samen te kunnen houden. Tevens zullen alle uitbetalingen lager dan 500 euro gereserveerd worden voor de twee ultra tickets. We willen dit jaar ook meer inspraak toelaten, mede omdat duidelijk is geworden dat we nogal wat kenners in de groep hebben. Daarom mag voor elke eerste meeting van een nieuwe maand een gast-tipper het groepsticket samenstellen. We starten hiermee in februari. Wie dat durft mag zich daarvoor opgeven. Bij meerdere aanmeldingen zal er worden geloot Dit gaat het worden voor 2022.

N.B. Tim en Rogier behouden zich het recht voor om aanpassingen te doen.

Op naar de miljoenen!

Rogier en Tim namens TROTR/ZETURF