V75 De voorbeschouwing #38

6001

Kalmar

De Zweedse V-spellen winnen sinds het ontstaan van een ware V75 community ook in Nederland steeds meer aan populariteit. Vandaag laat analist Tim Woudstra, die gelukkig weer gewoon in de studio aanwezig is, zijn licht schijnen over de zeven V75 onderdelen van zaterdag op de baan van Kalmar. U speelt in deze miljoenen poule al mee vanaf 6 cent! Tim komt met prachtige tips op de proppen, maar is deze keer niet verantwoordelijk voor het invullen van het mega ticket. Community lid ‘Sammy’ zal dat ticket componeren. De onderstaande voorbeeldtickets zijn wel van Tim en kunnen u wellicht ook op weg helpen naar het grote geld. Succes allemaal!

Het groepsticket

Het Golden Ticket

De Show

Vrijblijvend lid worden van onze V75 club? Stuur daarvoor een mailtje naar: rogier@trotr-media.nl en laat uw telefoonnummer achter. Het is wel noodzakelijk dat u gebruik maakt van WhatsApp.

N.B. Lees hieronder de nieuwe regels voor de mega tickets van 2022. Meedoen vanaf het begin en geen ronde missen is deze editie namelijk extra interessant!

We gaan, behoudens vakantieperiodes, wekelijks inleggen en uitbetalen. Halverwege de week zal Tim Woudstra namens Tim’s paleis zijn vertrouwde betaalverzoek plaatsen en dan heeft een ieder tot vrijdagavond 23:00 uur (na de show) om te betalen en daarmee deelname veilig te stellen. Het weekbedrag bedraagt nog steeds 20 euro, maar van elke betalende deelnemer reserveren we 1 euro om extra kapitaal op te bouwen voor een tweetal gratis rondes waar we een mega bedrag op in zullen zetten. De eerste zal de V75 meeting tijdens Elitlopp weekend zijn en de tweede vindt plaats op de laatste dag van 2022. We gaan in excel bijhouden wie er wanneer allemaal mee hebben gespeeld, zodat we een eventuele uitbetaling op deze twee meetings naar rato kunnen uitkeren. Wie altijd mee heeft gedaan krijgt dus een volledig aandeel in deze twee edities. Wel zo eerlijk dachten wij en we hopen hiermee de groep zoveel mogelijk samen te kunnen houden. Tevens zullen alle uitbetalingen lager dan 500 euro gereserveerd worden voor de twee ultra tickets. (N.B. we willen wel echt kapitaal opbouwen, dus indien nodig zullen wij dit bedrag wat ophogen) We willen dit jaar ook meer inspraak toelaten, mede omdat duidelijk is geworden dat we nogal wat kenners in de groep hebben. Daarom mag voor elke eerste meeting van een nieuwe maand een gast-tipper het groepsticket samenstellen. We starten hiermee in februari. Wie dat durft mag zich daarvoor opgeven. Bij meerdere aanmeldingen zal er worden geloot Dit gaat het worden voor 2022.

N.B. Tim en Rogier behouden zich het recht voor om aanpassingen te doen.

Op naar de miljoenen!

Rogier en Tim namens TROTR/ZETURF