V75 De voorbeschouwing #30 (Plus vier keer interview Hans Crebas)

4028

Mantorp

De Zweedse V-spellen winnen sinds het ontstaan van een ware V75 community steeds meer aan populariteit. Vandaag laat Tim Woudstra, de grondlegger van deze groep, zijn licht schijnen over de zeven V75 onderdelen van morgen op de baan van Mantorp. U speelt in deze miljoenen poule al mee vanaf 6 cent! Tim komt met prachtige tips op de proppen en zal tevens verantwoordelijk zijn voor het eerste V75 mega ticket van 2022. U kunt nog tot 23:00 vanavond meedoen aan dit mega ticket t.w.v. 20 euro, maar mocht u liever alleen opereren, dan kunnen de onderstaande voorbeeldtickets u wellicht op weg helpen. Vrijblijvend lid worden van onze V75 club? Stuur daarvoor een mailtje naar: rogier@trotr-meidia.nl en laat uw telefoonnummer achter. Het is wel noodzakelijk dat u gebruik maakt van WhatsApp.

Het groepsticket

Het Golden ticket

De show

N.B. Lees hieronder de nieuwe regels voor de mega tickets van 2022. Meedoen vanaf het begin en geen ronde missen is deze editie namelijk extra interessant!

We gaan wekelijks inleggen en uitbetalen. Halverwege de week zal Tim Woudstra namens Tim’s paleis zijn vertrouwde betaalverzoek plaatsen en dan heeft een ieder tot vrijdagavond 23:00 uur (na de show) om te betalen en daarmee deelname veilig te stellen. Het weekbedrag bedraagt nog steeds 20 euro, maar van elke betalende deelnemer reserveren we 1 euro om extra kapitaal op te bouwen voor een tweetal meetings waar we een mega bedrag op in zullen zetten. De eerste zal de V75 van Elitlopp weekend zijn en de tweede vindt plaats op 31 december 2022. We gaan in excel bijhouden wie er wanneer allemaal mee hebben gespeeld, zodat we een eventuele uitbetaling op deze twee meetings naar rato kunnen uitkeren. Wie altijd mee heeft gedaan krijgt dus een volledig aandeel in deze twee edities. Wel zo eerlijk dachten wij en we hopen hiermee de groep zoveel mogelijk samen te kunnen houden. Tevens zullen alle uitbetalingen lager dan 500 euro gereserveerd worden voor de twee ultra tickets. We willen dit jaar ook meer inspraak toelaten, mede omdat duidelijk is geworden dat we nogal wat kenners in de groep hebben. Daarom mag voor elke eerste meeting van een nieuwe maand een gast-tipper het groepsticket samenstellen. We starten hiermee in februari. Wie dat durft mag zich daarvoor opgeven. Bij meerdere aanmeldingen zal er worden geloot Dit gaat het worden voor 2022. Wie morgen mee wilt doen kan nog lid worden van onze app-groep. Stuur daarvoor een mailtje met je telefoonnummer naar rogier@trotr-media.nl

Op naar de miljoenen!

Rogier en Tim namens TROTR/ZETURF