Podcast: V75 de nabeschouwing en veel meer

332

De Nabeschouwing in een nieuw jasje

Na een korte evaluatie van onze podcast zijn we tot de conclusie gekomen dat alleen nakaarten over koersen die geweest zijn slechts voor een beperkt publiek de moeite van het luisteren waard is. We hebben derhalve de podcast in een nieuw jasje gestoken. Naast de vertrouwde nabesprekingen van de V75 koersen zullen we per heden ook de actualiteit bespreken, waarbij we als onafhankelijk platvorm de vrijheid nemen om echt te zeggen waar het op staat. Dat laatste is niet altijd leuk, maar weet dat het nooit ongefundeerd zal zijn en uiteraard staan we altijd open voor een tegengeluid. Tevens zullen we de onderwerpen voorzien van tijdcodes, zodat u zelf kunt bepalen wat wel of niet interessant is. Veel luisterplezier!

0.00 – 4.08

Een opmerkelijk moment afgelopen week in de Zweedse V86. Kijk naar de finishfase van de onderstaande race. Conrad Lugauer wordt geklopt en dat zit hem zodanig dwars dat hij zichzelf even helemaal kwijt raakt. Bas zocht uit wat er nou precies aan de hand was en dat is op z’n zachtst gezegd schokkend.

4.08 – 7.37

Na een bijzonder weetje over de rijzende ster Francesco ZET bespreken we het eerste V75 onderdeel van afgelopen zaterdag op de baan van Skelleftea. Klik hier om de velden erbij te hebben. Als u ingelogd bent kunt u hier tevens de koersen terugkijken en uw favorieten noteren!

7.37 – 10.45

Nabespreking V75-2 en een paard voor het notitieboekje.

10:45 – 16.27

Nabespreking V75-3. Bas verdedigt zijn ‘banker’ van de week en vertelt hoe tien winnaars deze week het grote geld pakten. De meest gelukkige speler kocht een Harry Boy-ticket van nog geen 5 euro.

16.27 – 25.30

We voegen het vierde en het vijfde V75 onderdeel samen, stellen de luisteraars een vraag en tippen twee laagvliegers voor het notitieboekje.

25.30 – 30.25

Nabesprekingen V75-6 en V75-7

30.25 – 42.11

Bas benoemt waarom hij de laatste jaren weer gematigd positief was over de toekomst van de Nederlandse sport, maar heeft na de column van Peter Delis in Draf- en rensport een enorme klap terug gehad. De tijd dat een ‘ego’ boven het belang van de sport wordt gezet moet nu echt voorbij zijn.

Einde

Reageren op de podcast kan door een mail te sturen naar: rogier@trotr-media.nl

Stel daar ook uw vragen of deel suggesties over spraakmakende onderwerpen.