Champions Day: Placepot Challenge

389

Placepot challenge

Robert-John en Rogier vinden het met afstand het leukste spel op de Engelse races, placepot! Navraag leerde ons echter dat het spel bij wedaanbieder ZEturf nauwelijks wordt gespeeld en daar willen de mannen verandering in brengen! Voordat u de uitzending gaat bekijken is het zaak om een racecard erbij te pakken alsmede een vel papier om aantekeningen te maken. Zaterdag staat ons op de baan van Ascot namelijk een geweldige meeting te wachten. Het is Champions Day! De allerbeste volbloeds komen elkaar nog één keer tegen en gaan strijden om miljoenen Engelse ponden aan prijzengeld. Het is een meeting die de liefhebbers van de ‘King of Sports’ niet mogen missen.

Aan het eind van de show zullen we onze ‘placepot’ tickets presenteren en dan de komende maanden maar eens zien wie de meeste winst weet te behalen. 

Worldpool

Ook de wedders zullen op het puntje van hun stoel zitten. Met gemiddeld 4 miljoen pond per race is dit de dag dat er echte klappers kunnen worden gemaakt. Het geld komt overal ter wereld vandaan en komt samen in één mega grote worldpool! De onderstaande show zit vol met waardevolle tips om u goed beslagen ten ijs te laten komen. Een trio speel je bij ZEturf al vanaf 10 cent, maar in pools van honderdduizenden ponden kan een verrassende uitslag ook voor 10 cent erg aantrekkelijk zijn, zeker nu de kansspelbelasting is afgeschaft!