Wedbeters Podcast

232

 

Shownotes Wedbeters Podcast – aflevering 111

Deze week aan de ronde tafel: Dion Tesselaar en Hugo Langeweg JR

Donderdag 14 oktober 2021

In de Wedbeters Podcast van deze week staat de rensport centraal met op zaterdag de British Champions Day op Ascot. Onze tipgever Nelson Longshot geeft voor alle rennen van de dag zijn tips. Wolvega heeft vrijdag een volle meeting met 10 draverijen waarbij de Breeders Crown en de TCT Satellietkoersen voor 2-jarigen de hoofdnummers zijn. Aan onze ronde tafel horen we Dion Tesselaar en Hugo Langeweg junior uitgebreid praten over hun starters en hun kansen. Verder de gebruikelijke rubrieken als de actualiteit in de draf- en rensport, de ZEturf promoties en de Tips van de week.

00:01 Actueel: 4,5 Kilometer na spannend duel prooi voor Echo Oldeson, Wim Hendriks dubbelt in amateur-interland, 35 lekke banden tijdens kortebaan in ’t Zand, Calgary Games het nieuwe wonderpaard in Europa en verrassende aankomst in Grand Prix de Gelsenkirchen.

11:44 Promoties en Jackpots: Miljoenenjackpot op de V75 zaterdag in Solanget met Trotr voorbeschouwing en Bjorn Better podcast, World Pool meeting op Ascot met een goed gevulde triojackpot en meer leuke weekendjackpots in Zweden.

13:00 Extra tips Ascot: Nelson Longshot geeft vanuit Londen het laatste nieuws en de tips door voor de British Champions Day zaterdag op Ascot.

27:41 Ronde tafel: Dion Tesselaar en Hugo Langeweg junior blikken met ons terug op de afgelopen week en geven informatie over hun starters en kanshebbers vrijdag op Wolvega.

44:03 Nederlanders in het buitenland en Hoogtepunten: Wolvega pakt uit met sterke Breeders Crown meeting, Grand Prix du Sud Ouest trekt sterk veld zondag in Beaumont de Lomagne en La Capelle is woensdag het toneel van de 12e etappe van de Tour de France van de dravers.

49:09 Tip van de week: Bert en Ed proberen het beide met een duootje op Wolvega en Hans Sinnige heeft weer drie winnaars voor je gevonden.

52:23 Afsluiting.