Twee interessante starters in het buitenland

655

Goldilocks

Op de buitenland pagina van ZEturf komen we vandaag twee interessante paarden tegen. De eerste is Goldilocks van eigenaar Paul van Klaveren, uit de training van Arnold Mollema. Hij komt even na half vijf aan de start op de baan van Reims en geniet daar de steun van toppikeur Yoann Lebourgeois. Vorig jaar rond deze tijd begon voor de zoon van Vramdao een zeer lucratieve periode, waarin er drie keer werd gewonnen in vier starts. Tussendoor liep hij als derde aankomende zijn record van 1.13,4 over 2700 meter op de baan van Le Croisé-Laroche. Dit is zijn derde start van dit jaar, dus zou de vorm zo langzamerhand optimaal kunnen zijn. Bovendien staat hij er qua winsom zeer gunstig in. Deze stellingen legden we neer bij Yanick Mollema (Zie uitgelichte afbeelding) en die reageerde kort maar krachtig.

“Hij is bijna op 100% en dit is zeker een mooi koersje voor hem. Hij was de laatste keer in ieder geval al veel beter dan de voorlaatste keer op Mons.”  

Miss Moneypenny

Hans Crebas baalde na de laatste race van Miss Moneypenny als een stekker en dat was nota bene in een sterk bezet V75 onderdeel.

“Dit was echt jammer! Als Orjan mij laat rijden, dan win ik het zomaar! Ik had alles over”

Vanavond rond 21:40 uur krijgt de in Belgisch bezit zijnde dochter van Varenne een nieuwe kans op de baan van Aby.

BetZE!