Premium koersen op Gelsenkirchen met de rentree van Keytothehill

264

Vier keer Premium

Vandaag staan er vier premiumkoersen op het programma in Gelsenkirchen met traditioneel veel Nederlandse belangen.

LET OP: EERSTE START OM 11:40 UUR!

In de eerste treffen we Candy Blue Chip, die goede kansen heeft als het koersverloop niet teveel tegen zit. Qua spelwaarde een interessant paard om mee te nemen op de tickets.

Koers twee is het hoofdnummer waarin Keytothehill en Mr. Bathuan Byd de Nederlandse belangen zullen gaan verdedigen. Alle ogen zijn gericht op Keytothehill, een klasbak die zijn rentree maakt. Mr Bathuan Byd is een meer dan dankbaar koerspaard dat zelden verzaakt. Dit tweetal krijgt echter te maken met twee goede paarden uit de kampioensstal.

Kai Greenwood zal zich in koers drie willen revancheren voor zijn mindere optreden van de laatste keer. Vanuit de stal zijn er positieve geluiden, zeker gezien het feit dat Gelsenkirchen rechtsom koerst. Luna Scott deed het super in Berlijn en hoort op alle tickets thuis! Lacoste Star, Lozano en King Kong Newport zijn tot veel in staat, een klassering of zelfs een overwinning van één van deze paarden zou ons niet verbazen.

In koers vier zal King of Greenwood aan de start verschijnen. Zijn rijder is hoopvol gestemd! Jo Jo Harley was de laatste keer zeer goed in Berlijn en kan hier ook in het trio lopen. James Moko en Grand Seigneur kunnen voor een goede uitbetaling zorgen, mits het koersverloop het toelaat. Ito was de laatste keer een openbaring. In deze vorm kan hij de koers zomaar winnen.

In het sluitstuk treffen we andermaal enkele interessante Nederlanders. Dat zijn Conyva, die overrloopt van talent, maar nog wat tijd nodig heeft, Hennessey, die van trainer veranderd is en C The Fox, die als doel heeft om naar Berlijn te gaan later dit jaar. Dion Tesselaar verzorgt in deze koers een gastrit achter Darwin Paolo, die goed kwalificeerde. Gustav Simoni heeft een droomafstamming en was eveneens zeer goed in de kwalificatie. Die laatste is dan ook mijn tip van de dag!

BetZE!