Oranje gaat Berlijn veroveren

318

Topkoersen in Berlijn

Jeanine Go gaat in koers 3 proberen haar puike prestaties op deze baan voort te zetten, maar tegenstand mag er verwacht worden van Di Ospeo en Ito. Vooral van Ito zijn verwachtingen, hij trainde de afgelopen week super!

In koers 4 treffen we Amiral de Retz, ditmaal gesteund door de geprezen Jaap van Rijn. Een plaats in het trio is mogelijk aldus de stuurman.

Kosy Occagnes start in koers 5. Als ze ‘vlak’ blijft, dan hoeft ze voor niemand opzij! Echter de tegenstand is in de vorm van Saltimore, Englishtown en Mockridge niet mals.

Luna Scott zal met haar trainer en rijder Tesselaar in koers 6 haar opwachting maken. Hoewel ze dit jaar nog niet succesvol is geweest, kan vandaag de dag zijn dat het lukt. Haar kwalificatie was super! Conyva maakt haar debuut en een plaats in het trio zou mij niet verbazen.

In koers 7 komt Limited Edition BI in actie voor stal Hagoort. Na een rustperiode verwachten we deze draver gelijk in het trio. Captain Olaf en Key West Newport zijn de voornaamste tegenstanders.

In koers 8, het hoofdnummer, komen voor Nederland Love You Too, Roberts Son BB, Lucky Steel en Lorenzo Idzarda in actie. Love You Too, de sensationele winnaar in Solvalla, is het meest kansrijk van de vier, maar ook Lucky Steel moet in het trio kunnen eindigen. Roberts Son BB kan de verassing van deze koers worden. Hij heeft snelheid zat net als Lorenzo Idzarda, die de vorige keer pech had. De Favoriet zal Cindy Truppo gaan worden, die terugkomt na een puike kwalificatie.

Winnetou Diamant zal met Robin Bakker proberen koers 9 te winnen, de vorm is uitstekend, dus waarom niet… Bayard komt echter met puike prestaties aan de start en zal favoriet worden. Van Dream Fashion heeft de stal torenhoge verwachtingen en hij trainde deze week erg goed.

De afsluiter van deze mooie meeting is een goed bezette koers voor de klasse tot 17.000 euro. Heine Attack won de laatste keer erg sterk op deze baan en kan op herhaling, maar Rolfi kwam de laatste keer hard af en heeft nu de steun van een toppikeur! Van Man U zijn er deze keer ook hoge verwachtingen, een ander beslag en een wissel naar de kampioensstal moet bijdragen een goede prestatie. Nada Más zal ook op de nodige tickets staan, want aan snelheid ontbreekt het deze draver niet en hij kan op verschillende manieren succesvol koersen.

Mijn tip van de dag: Man U

Betze!