Nieuwe hoofdsponsor voor Caroline Aalbers

1191

Voor vele drafsport liefhebbers was het al even duidelijk dat Caroline Aalbers hard aan de weg aan het timmeren is. Zo verscheen zij al een paar keer, net als John Dekker, in haar nieuwe stalkleuren op de wedstrijdbanen.

Vanaf 1 mei aanstaande is GroeneRegio.frl de trotse hoofdsponsor van Caroline Aalbers. Het Friese bedrijf en Caroline Aalbers gaan een partnerschap aan voor 5 jaar. Dat is uniek voor deze tijd in de kwetsbare draf- en rensport sector.

“We kiezen heel bewust voor samenwerking met Caroline. Ze is ongelofelijk intensief bezig met de gezondheid van haar sportpaarden. De passie en drive van haar en haar team passen uitstekend bij de uitgangspunten van ons bedrijf”, aldus Loraine Westerneng, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij GroeneRegio.frl.

Een van de (bij)producten die GroeneRegio op de markt brengt is een biobased bodembedding voor (paarden)stallen. Caroline Aalbers is een van de eerste drafsportprofessionals geweest die hiervan gebruik maakt. “Het welzijn van onze sportpaarden staat altijd voorop omdat juist dat de basis vormt voor sportieve prestaties”, zegt ze daar over. “We werken er al een tijdje mee en zo is de sponsordeal met GroeneRegio eigenlijk ook tot stand gekomen.” Bekijk de website van GroeneRegio.frl voor meer informatie.

Naast het feit dat stal Aalbers een nieuwe hoofdsponsor heeft weten te binden, lanceert ze vandaag ook haar nieuwe website en is ze te volgen via haar nieuwe facebookpagina.