Henk Grift met zijn giganten naar Vincennes

935

Prosperous

Stalvedette Prosperous start vandaag om 17:16 uur in de met 56.000 euro gedoteerde Prix de Menton. ZEturf expert Gert Travson heeft er vertrouwen in.

Nederlandse belangen met de geweldige Prosperous (5) die zich in Gelsenkirchen uitstekend herstelde van zijn misstap in Mons. De ruin won in een snelle tijd en is klaar voor deze opdracht. Henk Grift heeft hem nog altijd in optimale vorm. In Vincent Ferm (9) treft hij een hele goede tegenstander die over enorm veel kwaliteit beschikt. Hij is in vertrouwde handen van Jean-Michel Bazire die hem tweemaal reed en daarbij tweede en derde werd. Diablo De Caponet (11) heeft lange tijd niet gewonnen maar pakt wel zijn klasseringen mee. Verder zien we Deus Ex Machina (4) en Doruck (8) voor een plaatsgeld.

Mijn voorspelling:

Plaats 1: Prosperous (5)

Plaats 2: Vincent Ferm (9)

Plaats 3: Diablo De Caponet (11)

Plaats 4. Deus Ex Machina (4)

Garuda Fligny

Een koers later, om 17:46 uur, mag Garuda Fligny het weer laten zien in de Prix d’Arpajon. Hier gaat het om een prijzenpot van 37.000 euro. Zowel Prosperous als Garuda Fligny zullen worden gereden door Dominik Locqeuneux. Ook voor Garuda ziet Travson grote mogelijkheden.
De laatste koers op deze zondagmiddag in Parijs met opnieuw een kanspaard voor Henk Grift. De kleine strijder Garuda Fligny (12) won de laatste keer ondanks een grote fout. Hij maakte enorm veel indruk deze sterke zoon van Bird Parker. De vorm van Gadsem (6) is niet veel minder. Drie zeges op rij is een prachtig resultaat. Good Dream (8) is een beetje wisselvallig maar als hij zijn dag heeft doet hij voorin mee. Gilberto (7) heeft de steun van Eric Raffin. De rijder die zaterdag nog een fraai succes boekte in de Paralympiatravet met Delia du Pommereux. Diens vorm is dus goed.

Mijn voorspelling:

Plaats 1: Garuda Fligny (12)

Plaats 2: Gadsem (6)

Plaats 3: Good Dream (8)

Plaats 4. Gilberto (7)

Gert Travson

Klik hier voor alle Nederlandse belangen over de grens.
BetZE!