Drafsport ambassadeur Marciano Hauber nu ook bij Wolvega Live

596

Marciano Hauber

Het jonge talent Marciano Hauber timmert lekker aan de weg. Naast dat hij bijna 70 eigenaren enthousiast kreeg voor het paard Macci Marcelino en een jonge vriendengroep uit Wolvega voor Jett Rebell, presteert hij momenteel uitstekend met paarden uit de eigen stal. Dat alles is ook niet onopgemerkt gebleven bij de redactie van Wolvega Live en dus zal hij vanavond even zijn gezicht laten zien aan de voormalig DWDD tafel, waar gastheer Hans Sinnige zich verder in het gezelschap weet van Bas Crebas en Rick Wester.

Wedden en kijken

De uitzending is live te volgen bij onze partner ZEturf alwaar alle trainingsritten voorzien zijn van een uitgebreide voorbeschouwing.

TROTR-Tip van de dag

Onze tip van de dag is Kolonel Parker (3) met Jaap van Rijn. Zij starten om 20:10 uur in de laatste trainingsrit.

Onderbouwing:

“Kolonel Parker debuteerde ooit op indrukwekkende wijze, maar daarna maakte hij de verwachtingen niet meer waar. Als ik de vierjarigen van de stal bekijk, dan denk ik zomaar dat dit moet kunnen lukken.”
Voorts heeft Michel Rothengatter aan TROTR gemeld dat hij zeer aanvallend gaat rijden met Ennis Stone (12) in de tweede. Dat is zeker geen garantie voor succes, maar het lijkt wel een interessante outsider!

BetZE!