TROTR aan tafel 4.5 Kilometer Special

7821

TROTR aan Tafel РVandaag alweer de 15e aflevering van TROTR aan Tafel met veel aandacht voor de topraces van zondagmiddag op de baan van Alkmaar. De kleinste baan van Nederland valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er zijn meer dan 100 paarden aangegeven. Uiteraard komen alle vaste onderwerpen aan bod en als uitsmijter de laatste training van Johnny B Goode en Susan Wiedijk. TROTR was erbij en maakte een heerlijke reportage over deze bevlogen liefhebster!

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er dit seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al in de allereerste TROTR aan tafel. Ook bij deze elfde aflevering zullen de kinderen weer aan de buis gekluisterd zitten.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren zijn weer in absolute topvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 15e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show