TROTR aan tafel met kampioen Jaap van Rijn en Joure voorzitter Klaas de Wrede

5379

TROTR aan Tafel – Vandaag alweer de 8e aflevering van TROTR aan Tafel. Met veel aandacht voor de races van vrijdagmiddag op de baan van Joure. De kleine gezellige grasbaan valt in de smaak bij trainers en eigenaren, want er was weer ruim voldoende animo. Negen reguliere draverijen, plus eentje voor Friese paarden en de minitrotters zullen, in combinatie met vrij entree, zorgen voor bezoekersaantallen zoals je die verder nergens in Nederland meemaakt. De enige uitzondering daarop is de kortebaan van Santpoort, maar waar vroeger de kortebaan het enige lichtpuntje in onze sport was, is dat met het RBC succes ineens een zorgenkindje geworden.

Dat laatste is één van de vele onderwerpen die aan bod zijn gekomen in een openhartig gesprek met de kampioen bij de pikeurs Jaap van Rijn. Aan het einde van de show vond Klaas de Wrede even tijd aan te schuiven teneinde de nodige reclame te maken voor ‘zijn’ meeting op Joure.

TROTR Future League

Speciale aandacht is er natuurlijk ook weer voor de minidraverijen, waarvan er komend seizoen maar liefst 26 (!) op de agenda staan. ‘Ontzettend belangrijk voor de toekomst van de sport en samen met de andere banen moeten wij de jeugd een goed podium bieden,’ zo stelde Peter Delis al, die in de eerste TROTR aan tafel geen blad voor de mond nam. Ook Jaap van Rijn is ooit zo begonnen en onderstreept die visie.

ZEturf en overig

Gaan Tim er Rogier weer scoren met hun ‘Tip van de week?’ Pak alvast uw programmaboekje erbij en profiteer op zeturf.nl! De heren verkeren in bloedvorm!

Wie wordt het paard van de week? Wat zou het fragment van de week worden?

U krijgt alle antwoorden in de 8e TROTR aan Tafel!!!

Veel plezier!

De show