Hagoort houdt huis in Daglfing

759

München Daglfing

We kunnen de TCT ook wel de HCT gaan noemen, de Hagoort Classics Tour! Na drie onderdelen heeft de toptrainer het maximale eruit weten te halen. Op Duindigt werd de eerste TCT koers gesplitst. Hagoort had er vier lopen en die domineerden allebei de afdelingen. Vandaag was dat op de baan van München Daglfing niet anders, zijn paarden werden weer eerste en tweede. Nou zou je heel flauw ‘zie je wel’ kunnen gaan roepen en daaraan toevoegen dat de duivel altijd op de grootste hoop schijt, maar het is eerlijker om Paul Hagoort te roemen voor zijn vakmanschap en zijn eigenaren voor hun moed, want die investeren veel geld in een tamelijk onzekere business. Uit al die investeringen komen vanzelfsprekend goede paarden bovendrijven. Klik hier voor de uitslag.

Winnetou Diamant

Winnetou Diamant en Micha Brouwer maakten het feest compleet door later op de middag de met ruim een kwart ton gedoteerde Bayern-Pokal te winnen.

Usain Lobell

Robin Bakker was met Usain Lobell afgereisd naar Vincennes voor de Groep III Prix de Montelimar. Ze kregen geen makkelijk parcours voor de kiezen, maar werden toch nog knap vierde. Kijk hier de koers terug.