Prijsvragen voor vrijspel en de loting live

351

Berlijn Live

Gisteren maakten wij al gewag van de invulling van onze liveshows, maar de actualiteit is alweer achterhaald, want er is meer!

Voorspel en win

Zowel op zaterdag als op zondag geeft ZEturf 50 euro vrij spel weg. Om deel te kunnen nemen dient u wel een account bij ZEturf te hebben. Registreren is gratis en verplicht u tot niets, dus wacht niet te lang met het aanmaken van uw account. Na 30 september is ZEturf toch de enige wed-aanbieder in Nederland. Als extra motivatie om een ZEturf account aan te maken noemen we het afschaffen van de Kansspelbelasting per 1 oktober.

Klik hier om heel eenvoudig en veilig een ZEturf account aan te maken. Mocht u toch nog tegen problemen aan lopen, dan is de klantenservice altijd bereid om u verder te helpen.

Later vandaag melden we ons met alle info over de ‘voorspel en win’ acties! 

Loterij

Zaterdag zullen we live in de uitzending de koersbril van Jos Verbeeck verloten. Er was zoveel animo voor dat we besloten hebben om er een item in de liveshow van te maken. Aanmelden voor de loterij kan nog tot vanavond 21:00 uur. Gebruik hiervoor onze ‘socials’ of stuur een mailtje naar: dayna@trotr-media.nl