Vrijdag: Mega interessante lunchmeeting op Duindigt

423

Derby materiaal

Alle ingrediënten zijn aanwezig om de lunchmeeting op Renbaan Duindigt interessant te noemen. Na deze meeting weten we weer wat meer in aanloop naar de Derby, want in de Derby Trial Stakes treffen een paar hete kandidaten elkaar over 2000 meter. Alle ogen zijn gericht op Let it be VP, wat een paard! We vergeven hem de misstap in Zweden, want wat hij ervoor en erna heeft laten zien was van hele grote klasse! De enige niet ‘Nederlander’ is Chebba Mil, maar die komt uit dezelfde stal en is van dezelfde eigenaar. Normaal wordt zij tweede achter haar stalgenoot, maar enkele driejarigen uit andere topstallen zullen alles in het werk stellen om dat feestje te verstieren. De klassieke winnares Lana Lobell komt daarvoor als eerste in beeld, maar er is meer!

De beginners

Lindsey W en Jim Veldman ontlopen het geweld om toe te kunnen slaan in een Premium koers tot 700 euro. Voor de Fransen is Jim Veldman een onbekende naam, dus sta er niet raar van te kijken als dit klassieke paard gewoon voor verdubbeling van uw inzet kan zorgen.

Comeback

In de koers op gras maakt Cybele Lorcoun haar rentree na een peesontsteking. Ze heeft voor hetere vuren gestaan, maar de van rust af terugkerende Hugo d’Hertals mag natuurlijk niet onderschat worden. Dark horse in dit veld is onbetwist Flaming Glory. Ze kan enorm hard lopen, maar haar grootste tegenstander is ze meestal zelf.

Lozano Boko

In koers drie keert Lozano Boko terug na zijn waanzinnige debuut. Zelden zagen wij zo’n indrukwekkende vroege driejarige debuteren. Het is spannend om te zien hoe hij zich van rust af gaat redden met nummer 13.

Duel

In de vierde staat ons een prachtig duel te wachten tussen Kosmos Renka en Kentucky Lobell. Deze twee paarden lijken klaar voor het grote werk.

De eerste start is al om 11:40 uur!

Klik hier voor het officiële programma.

BetZE!