Belgische eigenaar kiest voor Feelders na optreden weekupdate

1478

Jamaica de Vive

De Belgische eigenaar Danny Henderickx uit Nijlen had tijdens de jaarlingenverkoop in Deauville het laatste bod op Jamaica de Vive, een dochter van The Best Madrik. Hij was nog in dubio waar hij haar in training zou zetten, totdat hij de TROTR weekupdate met Reinier Feelders zag. Tot op dat moment was Feelders in Belgiƫ nog relatief onbekend, al bleven de prestaties van Hemma de Brikvil natuurlijk niet onopgemerkt. We vroegen Danny Henderickx wat hem zo aansprak in Reinier.

“Door de TROTR weekupdate kreeg ik een gezicht bij de naam Feelders. Hij timmert in Frankrijk aan de weg en ook de Belgisch gefokte Nyx Hillperon doet het bovengemiddeld goed. Zijn visie en persoonlijkheid spraken mij enorm aan, dus ik dacht waarom ook niet! Ik durf hem mijn paard wel toe te vertrouwen.”

Het doet TROTR enorm veel deugd dat we als matchmaker een bescheiden rol hebben gespeeld en zeggen bij deze toe dat we de ontwikkelingen rondom Jamaica de Vive op de voet zullen volgen. De eerste reportage is aanstaande… Een Belgische eigenaar gaat in zee met een Nederlandse trainer, die in Duitsland actief is. Dat spreekt ons aan!